Over ons

Stoepje bakker Andries is al zijn hele leven aan het werk met het mooie product, genaamd brood.

 

Bij veel 10-jarige jongetjes staat hun leven in het teken van spelen met vriendjes. Andries pakte naast het spelen met zijn vriendjes ook al broodjes in. Dit vond hij als klein jongetje al geweldig om te doen. Zijn broers werkte hier en hij vond het natuurlijk leuk om te helpen. Op zijn 16e werd hij meegevraagd naar de markt met een van de ondernemers van Bakkerij Vogel.

Hoe werd Andries dan een 't Stoepje bakker?

Tot zijn 19e heeft Andries bij Bakkerij Vogel gewerkt. Toen besloot men over te stappen naar Bakkerij ’t Stoepje. Andries ging hier natuurlijk in mee! In april 2014 nam hij de vier markten en vanaf dit moment was Andries hét gezicht van Bakkerij ’t Stoepje op deze markten.

Wie is Andries?

Andries kun je beschrijven als een ontzettend vriendelijke man die alles voor zijn klanten over heeft. Of het nou een hele dag stormt of dat het 35 graden is, Andries blijft altijd vriendelijk. Hij probeert altijd goed naar klanten te luisteren en hierdoor in te spelen op de wensen en behoeften van deze klant. Wat deze wensen en behoeften ook zijn, hij wil ervoor zorgen dat de klant altijd met een glimlach de kraam verlaat.

Waar draagt 't Stoepje bakker Andries zorg voor?

Andries wil zijn klanten altijd het beste van het beste kunnen geven. Hij zorgt er ’s ochtends altijd voor dat zijn kraam helemaal vol ligt zodat de klanten genoeg keuze hebben. Daarnaast bakt hij op de markt af voor de extra verse beleving. Om te zorgen voor een gevarieerd aanbod, neemt Andries vaak diverse nieuwe producten mee zodat de klanten ook altijd weer wat nieuws mee kunnen nemen.